MY DINNER


Gårsdagens aftensmad bestod af fyldte peberfrugter med fuldkorns pasta og grøntsager, og det smagte sååå godt! Fyldte peberfrugter har været meget fremme, men ikke noget jeg valgte at kaste mig ud i før i går, hvilket kun førte til en lækker aftensmad. Det er super nemt og man kan helt selv vælge, hvordan man vil have sit hakket oksekød krydret. 

Min opskrift bestod af:
  • 500 gram hakket oksekød
  • 2 æg
  • 2-3 tsk oregano krydderi 
  • Salt og peber efter smag
  • 4 spk sriracha sauce 
  • 2-3 paprika 
  • 4 peberfrugter
  • Champignon 
  • Gulerødder 
  • Agurker
  • Fuldkorns pasta
  • Revet cheddar (valgfrit) 
  • Olie
Fremgangsmåde: 
Forvarm ovnen på 220 grader. Vask alle grøntsagerne. Gulerødder skæres i skiver og stænger samt agurker. De skivede gulerødder bruges til at puttes i farsen. Peberfrugterne skæres halvt over og tømmes for kerner. Farsen blandes sammen med æg, gulerødder, champignon, oregano, salt, peber, sriracha sauce og paprika og smides derefter på en panden. Når kødet er færdigt lægges det i de udhullede peberfrugter og ind i ovnen. Efter cirka 7-9 min. lægges cheddar på toppen og ind i ovnen igen. Jeg kan godt lide, at peberfrugten stadig er lidt frisk/sprød, så jeg giver dem omkring 18-20 min. Servér med pasta, stænger af gulerødder og agurker. 

Jeg håber, at måske kunne være et bud på aftensmaden. Knusss <3

1 kommentar:

  1. Ser lækkert ud - jeg er også hel vild med fyldte peberfrugter, det er så dejlig nemt! Prøv også fyldte squash, hvis du kan lide det :-D

    www.amaliefernande.dk

    SvarSlet