ABOUTDenne blogger er bosat på Sjælland og går under navnet Sabatina. Der er en meget kort historie bag mit navn. Min far er en mand, der er glad for sport, og tennis er ikke en undtagelse. En af de helt store tennis stjerner på daværende tidspunkt var Gabriela Sabatini - deraf kommer mit navn. Af en eller anden årsag kunne mine forældre ikke navngive mig Sabatini, men derimod var Sabatina acceptabelt - og helt ærligt, så er jeg meget glad for a'et i enden. Udover denne lille historie, så er jeg fyldt 19 år. Jeg bor med min lille familie bestående af far, mor og lillebror. 

Min fritid bliver brugt på arbejde, fitness, venner, kæreste og bloggen. Jeg elsker at holde mig selv i gang og sætter gerne flere planer på én dag, hvis det hele kan nås selvfølgelig. Det er ingen hemmelig, at jeg elsker at bruge en hel dag på shopping - men efterhånden er min stil blevet begrænset og min smag i klæder er derfor også begrænset. I mit skab finder man det minimalistiske, såsom sort og hvid og til tider grå nuancer. Mine outfits er præget af mine sko - altid! 

Jeg tager lige nu et sabbat år for at kunne udfylde CV'et, så jeg forhåbentlig kan opfylde journalist-drømmen, som skal gå igennem universitetet og gerne i Odense. Min fremtid skal meget gerne se sådan ud: Mig i den klassiske lille Fiat 500C med min to-go kaffe på vej til arbejde på et modeblad, såsom Cover, Elle, Note .. Efter et godt stykke tid vil jeg gerne stifte familie og have to børn - gerne en pige og en dreng. Derefter nyder jeg bare livet til det yderste. 

24. august 2015

Ingen kommentarer:

Send en kommentar