NY WEBSHOP - VIND ET GAVEKORT!

Tjek webshoppen her.

Stilheden på bloggen bliver nu brudt! Jeg havde egentlig lagt en plan for bloggens indlæg i denne uge, men som I kan se, har der været rigeligt travlt. Mine dage er i stedet brugt på at fejre min 'sissy' og min kæreste, som begge lige er blevet studenter. Udover det, har der været arbejde og ture til København hele to gange i denne uge. 

Lad os komme lige til sagen til dette indlægs emne. For tre uger siden blev jeg kontaktet af Zircles som spurgte, om jeg kan kunne være interesseret i et samarbejde, hvor der indgår en webshop i mit eget navn. Den skulle til overvejelse, da jeg har en del kørende, dog kunne jeg alligevel ikke takke nej, da jeg simpelthen elsker at kunne foretage et eller andet. Denne webshop er inspireret af min egen stil og brands, som jeg finder interessante med overenstemmelse af min stil og produkter. Der findes et hav af brands! Dette projekt er en afspejling af mit eget design og egen stil, som jeg kan stå indenfor - og derfor vil der ikke være noget, som ikke lige passer mig. 

Med åbningen af denne webshop har jeg gavekort på 300 kr., som jeg give til en af mine følgere til fri benyttelse på webshoppen. Det bruges til alle brands derinde. Det eneste krav jeg har er, at man går ind på webshoppen og fortæller mig hvilket brand man kan lide derinde - det behøver ikke at være et af de brands, som jeg har udvalgt. Skriv en kommentar med en e-mail og brand, så finder jeg en vinder snarest! Der kan deltages på Instagram her og Facebook her.

Det vil gøre mig enormt glad, hvis I ville tage et kig på min webshop her.

1 kommentar:

  1. Jeg er totalt pjattet med Calvin Klein :)

    Camilla_hovej@hotmail.com

    SvarSlet