2 0 1 4

2014 har uden tvivl været et af de mest oplevelsesrige år i mit liv! Ikke nok med at fylde 18 år, så har jeg været på studietur, fået en kæreste, startet i 3.g, erhvervet mig det eftertragtede kørekort og gået et hårshow for min frisør. Dette år er uden lige nok det bedste år nogensinde indtil videre. Jeg håber dog, at det kun kan blive bedre fra nu af! Jeg glæder mig til flere oplevelser og gerne oplevelser i udlandet, som fremtiden forhåbentlig kan tilbyde. I dette indlæg vil jeg opridse nogle få oplevelser fra mit år 2014.

Søndag den 18. februar 1996 kl. 00:05 kom jeg til denne verden. 18 år efter arrangerede mine forældre en fødselsdagsfest, som jeg sent vil glemme. Alle de mest betydningsfulde personer var tilstede og jeg kunne ikke være mere tilfreds! Jeg elsker min familie så højt <3

I 2.g var min klasse og jeg på Malta. Tiden blev på ingen måde spildt. Lige fra da vi kom, var mine veninder og jeg ude for at udforske Maltas gader. Vi boede i byen Sliema, som tilbød os en masse shopping muligheder, gåture henne ved havnen og en masse aftenture med drinks. Jeg fik lært at klare mig selv uden mine forældre, hvilket faktisk var en skøn følelse! Vejret var også lækkert - utrolig lækkert taget i betragtning af årstiden. Jeg vender gerne tilbage til Malta igen uden tvivl. 

I marts måned skete der også en anden stor begivenhed i mit liv. Den 24. marts spurgte min kæreste mig, om vi skulle være kærester. Der gik omkring 7 måneder før han spurgte, og egentlig havde vi betragtet os som et par forinden, men nu blev det bare officielt. Jeg elsker ham himmelhøjt og vil helst ikke være foruden ham. Billedet er taget til en temafest, hvor jeg gik all-in på temaet, som ses lidt for tydeligt, haha. 

Af alle år på gymnasiet glæder man sig allermest til det sidste år. Det gjorde jeg i den grad også. 3.g byder jo på galla, studenterhuen og slutningen på tre års hårdt arbejde. Ingen tvivl om, at det var en lækker følelse at vende tilbage efter sommerferien og træde ind som 3.g'er. Nu er SRP afleveret, så det værste er nok forbi, håber jeg. Jeg ser frem til det sidste halve år!

Nu til den ting, man har ventet mest på, når man fylder de 18 år og starter på kørekortet.. Det endelige og gyldige kørekort!!! Nej, hvor blev jeg ellevild, da sagkyndig fortalte mig, at jeg var bestået. I starten var jeg meget nervøs for, at jeg var dumpet, da hun ridsede alle de ting op, som jeg fejlede i, som jeg også selv var klar over. Det var heldigvis småting, som jeg også selv rettede op på under kørslen. Mit look i bilen var i starten ikke noget at råbe hurra for, da hun fortalte alle de ting, og det kunne min kørelærer vist også se fra hans afstand. Pludselig sagde hun "Hold masken. Vi skal lige drille din kørelærer, så han tror, at du er dumpet. Bare rolig, du er bestået!" I dét øjeblik kunne jeg ikke få armene ned - jeg blev nødt til det alligevel for at holde masken. Jeg var overdrevet GLAD den dag.

Det allersidste billede illustrerer det hårshow, jeg gik for en frisør. Det var en mindeværdig aften og oplevelse. Det er ikke noget, jeg har prøvet før, så det var fedt at prøve. Både at komme til frisøren og blive gjort klar og til at gå showet. Efterfølgende blev det hurtigt afsted til gymnasiefesten og byen.

Dette var nogle af de få begivenheder i mit år 2014, som jeg lige kunne finde frem. Jeg håber, at I har haft et ligeså mindeværdigt år 2014 og kun vil få et endnu bedre 2015! Må I også have den bedste nytårsaften med enhver I fejrer den med. Jeg vender stærkt tilbage i det nye år og vil forbedre mig så meget som muligt og være mere på bloggen. Vi ses i det nye år, kære læsere, venner og familie. Knusssss  <3

2 kommentarer:

 1. Hvor er du dog køn :-) Og er vild med dit hår billedet nederst til højre!

  www.amaliefernande.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak, skal du have! <3

   Slet