WHAT'S ON MY WISHLIST SO FAR

Wish list
Lige for tiden er dette, hvad jeg ønsker mig aller mest. Uret har I helt sikkert set, hvis I har læst med på bloggen. Efter jeg har set et par stykker med skindhandsker, er jeg helt forelsket i, hvordan de kan peppe et outfit op! De står nok nummer to på min ønskeliste, lige efter Marc Jacobs uret. I kan trykke på billedet og komme til Polyvore, hvor man kan se, hvor de forskellige ting er fra. Hvad synes I? Er der noget I er vilde med? 

Nu vil jeg sætte mig til at se Desperate Housewives på TV2. Det er det aller sidste afsnit.. Trist. Så I forresten også Desperate Housewives Maraton på TV2 Zulu i søndags? Det må der hellere gerne komme flere af. Knus <3

6 kommentarer:

 1. Jeg er KÆMPE fan af Desperate og ej hvor var det trist at det var sidste afsnit og synes endda det var en dårlig slutning :-( Øvbøv.
  Men det kunne da godt se ud til at der kommer en helt ny sæson med andre kvinder?

  Er iøvrigt helt vild med de der shorts! :-o

  Knus Marie

  www.and-mary.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kunne nok være helt vild fedt, hvis der kommer en ny sæson! Det bliver bare ikke det samme, som det rigtige Desperate Housewives. :-(

   De shorts er bare så lækre! <3

   Slet
 2. Mega fed kollage :-)

  http://innocentcherry.blogspot.dk/

  SvarSlet
 3. Jeg har lige set at den taske du ønsker dig er på tilbud med 30% på Boozt.com og der er fri levering og returnering. Så det bare tilfældigt, hvis det var noget.
  P.s Flot collage! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, og tak for tippet, men jeg har købt en anden taske i stedet. <3

   Slet