BULLYING HAS TO STOP!!Jeg vidste ikke rigtig, hvad jeg kunne blogge om i dag, så jeg fik idéen om at blogge om noget mobning. Her for tiden er der meget om mobning oppe, pga. pigen Amanda Todd. Selv er jeg aldrig blevet udsat for mobning eller drillet på en grov måde. Det kan jeg kun være taknemlig for! Folk der i dag mobber burde tænke mere over, hvad de egentlig gør ved en person. Derfor har jeg lavet dette indlæg for at vise, hvad en person, der bliver mobbet, egentlig går igennem. Dette 'forsøg' har jeg set et sted, og jeg synes, det var en genial måde, at vise det på! 

Det første billede er af et helt nyt papir. Sådan starter en person sit liv. Når en person bliver mobbet, bliver personen ødelagt. Det viser billede nummer to. På det sidste billede, ser I et papir, der er helt krøllet og ødelagt! Når en person er blevet mobbet, og er kommet ud af mobning, kan det aldrig helt blive normalt igen. Ligemeget hvor meget man prøver at rette papiret, så bliver det aldrig helt lige igen. Sådan har en person det, der er blevet mobbet. Det kan også være grove skældsord eller en grov sætning, der har gjort en person aldrig glemmer det igen. 

Jeg håber, dette indlæg har gjort indtryk på jer, og at I næste gang passer mere på med hvad I siger. Det er et helt anderledes indlæg, end hvad jeg normalt blogger om på min blog. 

5 kommentarer:

 1. Sikke et godt indlæg, og virkelig en god måde at vise det på. :-)

  Under alle dine indlæg står der '*' kommentarer, men på min blog har jeg ikke kunnet få alt det andet væk. Hvordan gør man det? :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak!

   Jeg tror, at jeg har været inde under 'Indstillinger' og vælge det fra. :-)

   Slet
 2. Fed idé med billederne, I like!

  SvarSlet
 3. Rigtig godt indlæg! :)

  SvarSlet
 4. Mange tak, piger!

  SvarSlet