ABERCROMBIE & FITCH - CALL ME MAYBEHar I nogensinde hørt Call Me Maybe af Carly Rae Jepsen? Det har I helt sikkert! Det har været et stort hit denne sommer. Denne video med A&F fyrene er da bare en fryd for øjet. Jeg ved, det er et stykke tid siden, videoen blev lagt ud, men jeg har ikke rigtig delt den på bloggen. Denne gang skal den altså vises til jer også! Call Me Maybe er sådan en iørefaldende sang, som man bare kan huske med det samme. Jeg er stadig vild med den sang. Hvad synes I om videoen og sangen? 

4 kommentarer:

 1. Hvordan gør du videoen så stor? :-I

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha, det bliver en lang forklaring. Hvis du ikke forstår, hvad jeg skriver, så skriv igen, så laver jeg gerne en lille toturial på bloggen med billeder. :-)

   Du går ind på YouTube finder den video, du gerne vil bruge. Tryk på knappen "del". Der finder du en knap, der hedder "Indlejring", den trykker du på. Så kommer der en boks med en masse bogstaver og tal. "Width" og "height" kan laves om. Hos mig ændre jeg "width" til 900 og "height" til 550. Det er forskelligt fra blog til blog. Når du har gjort det, kopier du hele linket ind til det indlæg, videoen skal bruges til. Det var det.

   Slet
  2. Mange tak for hjælpen!!! :-)

   Slet
  3. Det var så lidt! Altid glad for at kunne hjælpe. :-)

   Slet