A NEW SWEATER FOR AUTUMNEfteråret er kommet! Tid at finde alt efterårstøjet frem og efterårskoene. Denne striktrøje er fra Vero Moda til kun 99,95 kr. Det er da en helt fair pris for sådan en lækker trøje! Jeg købte den i torsdags, så den er ikke helt ny. Den kan fås i forskellige farver. På min egen trøje har jeg taget det sorte snor af ved lynlåsen, da jeg synes, det sorte snor er lidt underligt. Jeg har selv set en del med trøjen magen til min. Har I også selv været forbi Vero Moda og købe den? 

9 kommentarer:

 1. Hvor er den fed!

  Hvordan får den sorte streg der er i mellem dine indlæg og hvordan får du det til at blive sort der hvor der står "1 kommentar"??
  - jeg håber virkelig du kan hjælpe for det ville betyde vildt meget på min blog.

  http://blogkathrine.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Kathrine!

   Jeg ved ikke helt, hvad du mener med den sorte streg. Ved "1 kommentar" har jeg bare været inde og ændre farven i skabelon → avanceret.. Derefter husker jeg ikke, hvilken én af de mange muligheder, jeg har valgt. Du kan måske prøve dig frem :-)

   Slet
  2. hmm. Der er ikke nogen sort streg, jeg ved ikke helt hvor jeg har set det -sorry.
   - Men tak for det med kommentaren.

   Hvilken skabelon har du? :-)

   Slet
  3. Jeg er ret sikker på, at jeg bruger skabelonen Simple og så den sidste af dem. Jeg har bare været inde og ændre noget HTML :-)

   Slet
  4. Tusind tak!
   Nu har jeg kun et sidste spørgsmål..
   Hvordan får man kommentarene ind på midten af bloggen? :-)
   - tak for alle dine svar!

   Slet
  5. Denne guide http://www.matinxmidixsoir.dk/2011/03/guide.html, mener jeg, jeg har brugt. Jeg håber, den kan hjælpe! :-)

   Slet
  6. Tusind tak, det tror jeg bestemt at jeg kan! :-)

   Slet
 2. Jeg får en til min fødselsdag d.18/10 - Er altid selv med ude og købe gaver, da min mor aldrig kan finde ud af det. (-:

  Eveen.
  http://thelifebyice.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh, det lyder lækkert! Tillykke med fødseldagen på det tidspunkt! <3

   Slet