BONBON-LAND WITH MY LOVELY FRIENDS

Jeg var i søndags i BonBon-Land med nogle af dem fra min klasse - dem der kunne komme. Der var utrolig hyggeligt! Vi plejer, i min klasse, at tage et sted hen en gang om året, denne gang tog vi til BonBon-Land. Vi ville sige farvel på den måde. Vi starter alle sammen forskellige steder, andre samme steder. Jeg starter på gymnasiet efter sommerferien. Det var i hvert fald en skøn dag. Vejret var også med os. På vores t-shirts, skrev vi hinandens navne på, som et lille minde. Det bliver underligt ikke at se dem, jeg har set på i 10 år, efter sommerferien. Jeg sagde også "Farvel", eller rettere "Ha' det godt på efterskolen, vi ses igen", til en af mine rigtig gode veninder i dag. 

Nå, men bortset fra det lidt sørgelige, så er jeg normineret til tre Liebster Blog Awards på én dag! Hold da op, hvor er jeg glad for det! Det viser egentlig, at der er nogen, der læser og følger med i min blog. Det er jeg utrolig glad for! Jeg vil lave et indlæg til Liebster Blog Awards så snart som muligt. 

2 kommentarer:

  1. Anonym8/08/2012

    Jeg nominerer dig til "Liebster Blog Awards" Få mere at vide her: http://www.nail-freakers.blogspot.dk/

    SvarSlet
  2. Har nomineret dig til Liebster Blog Awards. Du kan læse mere om det her: http://bloggingbycecilie.blogspot.dk/2012/08/liebster-blog-awards.html

    SvarSlet