I NEED YOUR OPINION TO MY ROOM


I dag valgte jeg at rydde op på mit værelse. Der er intet bedre end et fint og "ikke-rodet" værelse. Jeg elsker i hvert fald, når mit værelse er fint og slet ikke rodet til. Min mor ville smide den hvide skammel ud på et tidspunkt, men den ville jeg gerne have til mit værelse. Idag fandt jeg så ud af, hvad jeg kunne bruge den til. Jeg har valgt at bruge skammelen til et slags bord til mine ting, jeg bruger hver dag. De to potter fik sig også en plads på skammelen. I den lyserøde potte er der ringe og smykker i, som jeg bruger hver dag. I den hvide potte er der mine læbepomader. Ellers har jeg min hånd lotion, parfume og deo spray på bordet. Jeg har planer om at købe en lille "kop" til min mascara osv. 

Grunden til at der er to billeder med skammelen forskellige steder er, fordi jeg har brug for jeres mening og hjælp. Hvor synes I den skal stå henne? Ved mit spejl eller ved mit skab? Jeg står i et lille dilemma. Din mening vil hjælpe mig en hel del! 

5 kommentarer:

 1. Ved dit spejl, hvis du som du skriver også vil have din mascara stående der, og du som sikkert alle andre piger bruger et spejl til det, så er det en god ide. Og hvis du er lidt klodset som mig fx, så kan man hurtigt komme til at "sparke" eller "falde" over den hvis den står ved døren. :-)

  http://iamunforgettable.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for din mening! Det vil jeg i hvert fald tage til overvejelse. :-)

   Slet
 2. skøn blog du har dig! måske vi skulle følges? håber i hvert fald, du har lyst til at kigge forbi min blog :-)

  //untitleddk.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak! Jeg smutter lige forbi din blog :-)

   Slet
 3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet